Diskusijų lenta
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Diskusijų lenta

Šiame forume mes diskutuosime apie Harį Poterį ir jo draugus

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Sev~

Go down 
AutoriusPranešimas
Severus Snape

Severus Snape

Pranešimų skaičius : 6
Kursas : Baigęs.
Koledžas kuriame mokaisi : Klastūnynas.
Dalykas kurį dėstai : Magijos istorija.
Kaip sekasi mokslai : Puikiai.
Registration date : 2011-10-17

Sev~ Empty
RašytiTemos pavadinimas: Sev~   Sev~ Icon_minitimePir. 10 17, 2011 3:40 pm

Ummm. Va. Realiame gyvenime esu MERGINA. :DD Man fakin 16 metų, esu 10-tokė ir žiauriai parinuosi dėl egzų, nes tik šiemet supratau, kad man bus labai labai ir labai blogai. :DDDD Esu kerzuotas, violetinių plaukų ir praverta lūpa, hyperaktyvus vaikas. Dažnai nenustigstu vietoje, ir dažnai atrodau vaikiška ir trenkta su plyta, bent jau gerų pažįstamų būry. Su nepažįstamais dažniausiai forever alone'inu ir būnu atsišylinusi. Turiu dvi seses, kurios, pindos, yra abi vyresnės. :DDD Bet viena tik metais, ir tą labiau myliu - jis man kas rytą plaukus tiesina, nes mano ševeliūra yra kažkas tragiško. DDD: Esu žiaaaauriai apsikrovusi įvairiausiom pareigom, bet nesiskundžiu, nes mėgstu jas - like fotografija ir rašymas. <3 Pagal zodiaką esu katukas. Tei va. Klauskit, kas neaišku,
Atgal į viršų Go down

Sev~
Atgal į viršų 
Puslapis 11